In 2017 zijn er ongeveer 12 vrachten ‘tweedehands’ meubelen bij Goossens weg gegaan, voornamelijk naar Bulgarije en Roemenië.

De transporten verzorgd door de samenwerking tussen HRIF en Goossens zijn bestemd ter ondersteuning van een stichting in Bulgarije, waar veel kinderwerk is, zorg voor ouderen en daarnaast ook te werk stellen van de zigeuners.

Behalve deze grotere transporten zijn er regelmatig kleine transporten naar Stichting TABEA in Swisstal gegaan met als eindbestemming; de Oekraïne, Moldavië & Wit-Rusland.

Deze stichting helpt gezinnen met weeskinderen, kinderen met lichamelijke beperkingen en geestelijk gehandicapten. Ook wordt ieder jaar een speciale actie voor deze doelgroepen verzorgd; 15000 kerstpakketten speciaal op maat samengesteld door ’n klein aantal vrijwilligers.kerstactiie

Verder worden er huizen ingericht voor gezinnen die kinderen opnemen.

We kijken dankbaar terug naar 2017.

Tags:

No responses yet