Wilt U aub duidelijk vermelden voor welk project, partner en/of land uw gift of donatie bedoeld is?

Stichting

bank rekening nummer:IBAN : NL 49 RABO 0103 7266 08

BIC: RABONL2U

ANBI  nr 814531118 ( giften zijn aftrekbaar voor Nederlandse inkomsten belasting)

=============

Donaties via een bankoverschrijving zijn voor de stichting binnen Europa zonder kosten! en heeft dus onze voorkeur.

spaarpot voor MFAN doelen
Idee om een spaarpotje voor klein geld voor projecten te gebruiken?

Privacy Preference Center

Strictly Necessary

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?