Waterfilters voor rampgebieden met slecht drinkwater

In de afgelopen jaren werd er  in samenwerking met onze stichting regelmatig hulp geboden in rampgebieden, vooral in India en Nepal.

De door Stichting IBOTA ontworpen waterfilters zijn van groot nut bij elke ramp want zuiver water is levensnoodzakelijk!

Daarom willen we graag preventief fondsen werven om bij volgende rampen zo snel als mogelijk ter plaatse te kunnen helpen met waterfilters die ziekten helpen voorkomen en mensenlevens kunnen redden.

Helpt u mee ? Sparen voor een voorraad waterfilters!

Schoon drinkwater is voor een ieder van enorm belang !

spaarpot voor project doelen

Spaart U mee?

6 mnd elke dag 30 eurocent in een potje als reminder om dankbaar te zijn voor ons drinkwater thuis uit de kraan ! En u als gezin heeft een waterfilter bijeen gespaard ! Spaart u mee?

De kostprijs per waterfilter is 20 tot 55 Euro. Maak uw bijdrage over via de bankrekening met duidelijke vermelding van “Preventieve noodhulp waterfilters”

Alvast bedankt.

Video afspelen